Dagelijkse radioshow Ramadan Late Night bij NPO FunX
dinsdag 7 mei 2019

Dagelijkse radioshow Ramadan Late Night bij NPO FunX

Inmiddels is de Ramadan begonnen, waarbij in Nederland ruim 1 miljoen moslims een maand lang niet eten en drinken tussen zonsopgang en zonsondergang. Voor veel moslims is dit een maand van bezinning en bezieling, maar óók van liefde, verbinding, samen zijn en… lekker eten.

NPO FunX is deze week gestart met Ramadan Late Night. ‘Of je nu wel óf niet aan het vasten bent, iedereen is welkom’, zo stelt FunX. ‘Verwacht een show vol verhalen van luisteraars, maar ook recepten, tips en nog meer toffe items.’

Ramadan Late Night is vier weken lang te horen, elke maandag- tot en met donderdagavond van 23.00 – 02.00 uur. Radio-dj’s Morad, Sander en Tannaz ontvangen bekende en onbekende co-hosts en worden vergezeld door de leukste studiogasten. Ramadan Light Night is naast radio ook te volgen op het Instagram-kanaal van FunX.

Liever zijn voor anderen? De Koran uitlezen? Of misschien wel voor eens en altijd stoppen met die ene slechte gewoonte? Iedereen die aan het vasten is heeft wel een bepaald doel voor ogen. Luisteraars delen hun Ramadan Goals. Ook worden de meest bizarre of veelvoorkomende vragen rondom de Ramadan besproken in de vorm van een quiz.​​

In de show vertellen luisteraars hoe zij de Ramadan beleven. Luisteraars kunnen gesproken berichten insturen waarin ze vertellen over hun dag, eventuele struggles en natuurlijk de mooie momenten.

Bron: NPO/BM

Bericht delen