Coen en Sander vieren 16-jarig radiojubileum met langste middagshow ooit
dinsdag 15 september 2020

Coen en Sander vieren 16-jarig radiojubileum met langste middagshow ooit

16 jaar een duo, 14 jaar De Coen en Sander Show en vijf jaar de vaste basis in de middag bij Radio 538: dat moet gevierd worden.

Radio Directeur Marc Adriani verraste Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maandagmiddag tijdens de De Coen en Sander Show met 16 ballonnen en een marathonuitzending als cadeau.

Op donderdag 15 oktober is er een speciale Coen & Sander Jubileumshow die langer duurt dan ooit en waarin ze stil staan bij het verleden, heden en toekomst. Binnenkort maken Coen en Sander meer bekend over de invulling van de feestelijke uitzending.

Sander Lantinga: “Het langstzittende duo van de Nederlandse radio ooit! Wauw! 16 jaar vol diepte- en hoogtepunten met mijn lieve vriendje Coen.”

Coen Swijnenberg: “Heel veel zin om dit samen met de leukste luisteraars van Nederland te gaan vieren. 16 jaar, maar nog lang niet klaar.”

De Coen en Sander Show
Coen en Sander zijn 16 jaar en duo en begonnen met hun BNN-programma bij NPO 3FM in 2006. Zij groeiden uit tot één van de bekendste en populairste middagshows op de Nederlandse radio. Sinds augustus 2015 presenteren Coen en Sander iedere maandag tot en met donderdag De Coen en Sander Show op Radio 538. Iedere uitzending zit vol muziek, gasten en interviews.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen