Coen en Sander maken show vanuit GTST-dorp Meerdijk
donderdag 29 maart 2018

Coen en Sander maken show vanuit GTST-dorp Meerdijk

Radio 538-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga reizen op maandag 9 april af naar het GTST-dorp Meerdijk voor een speciale radio-uitzending. De dj’s maken hun programma vanuit het bekende café De Koning en bezoeken Hotel de Rozenboom en het huis van enkele personages.

Coen en Sander werden woensdag tijdens De Coen en Sander Show door Erik de Vogel, beter bekend als het personage Ludo Sanders, uitgenodigd om samen met een handjevol luisteraars een bezoek te brengen aan het soapdorp.

Erik de Vogel: “Meerdijk is heel moeilijk toegankelijk voor mensen van buitenaf, maar jullie hebben wel de juiste man aan de lijn. Ik krijg alles gedaan bij Ludo, hij gaat regelen dat jullie kunnen uitzenden vanuit café de Koning. Ik vind de bitterballen er niet zo goed, maar het is wel de oudste kroeg van Nederland dus wat dat betreft een mooie locatie.”

Tijdens de radio-uitzending zullen acteurs, schrijvers en de makers van de serie aanschuiven. Ook brengen Coen en Sander exclusieve GTST-nieuwtjes en spelen zij live een scène met de acteurs.

De Coen en Sander Show is elke maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur te horen op Radio 538.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen