Dinsdag 16 januari 2018

Classic FM Update dinsdag van start

Dinsdag start Classic FM met de nieuwsshow Classic FM Update. Elke werkdag worden de luisteraars tussen 07.00 en 09.00 uur rechtstreeks vanaf de redactie van De Telegraaf bijgepraat over actuele ontwikkelingen.

“Maar natuurlijk laten we ook klassieke muziek horen”, aldus presentator Jos Kuijer, die furore maakte als sportverslaggever en daarna koos voor een leven dat zich voornamelijk achter de schermen afspeelt. Zo verzorgde hij de afgelopen jaren onder meer mediatrainingen. Daarnaast was hij een van de stemmen van het Radio 5-programma Wekker Wakker.

Classic FM Update begint elke ochtend met een krantenoverzicht en vervolgens worden de luisteraars bijgepraat over de hoofdthema’s van die ochtend. Daarbij maken we gebruik van de deskundigen van De Telegraaf-redactie. Denk aan sport, misdaad en entertainment, maar ook kunst en cultuur, wonen en vrije tijd”, zegt Kuijer.

Jan-Kees Emmer, adjunct-hoofdredacteur De Telegraaf, ziet in de samenwerking met Classic FM een mooie kans. “Als redactie vinden we dat in dit digitale tijdperk De Telegraaf overal te vinden moet zijn. Op papier, online en op video. Met ons programma voor Classic FM voegen we daar radio aan toe.”

De Telegraaf Media Groep bezit 87,4 procent van de Sky Radio Group, waartoe Classic FM behoort.

Bron: De Telegraaf/Broadcast Magazine

Bericht delen