Carrie ten Napel presenteert De Perstribune
zaterdag 8 september 2018

Carrie ten Napel presenteert De Perstribune

Carrie ten Napel maakt zondag 9 september vanaf 12.00 uur haar debuut als presentator van het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX op NPO Radio 1. Ten Napel zal het programma voortaan samen met Margreet Reijntjes presenteren.

Carrie ten Napel neemt de plaats in van Govert van Brakel die vorige maand afscheid nam van de radio. Sinds 2014 presenteert Ten Napel televisieprogramma’s bij MAX, waaronder Hallo Nederland en onlangs het Skûtsje Journaal.

Carrie ten Napel kijkt uit naar de komende radiozondagen: “Sport en media zijn de twee werelden waarin ik ben opgegroeid en waarin ik nog steeds leef en werk. Als sportverslaggeefster luisterde ik in de auto onderweg naar wedstrijden al naar De Perstribune. Dat ik het nu samen met Margreet mag gaan presenteren vind ik niet alleen een eer, maar ook heel erg leuk.”

In de eerste, vernieuwde De Perstribune ontvangen Reijntjes en Ten Napel aanstaande zondag vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1 onder meer programmamaker Fons de Poel. Hij werkte lang voor Brandpunt en Netwerk en maakte onder meer Het Gevoel van de Vierdaagse. Voor Omroep MAX maakte De Poel de tiendelige portretreeks Door Andere Ogen, waarvan het eerste deel (over Wesley Sneijder) komende maandag te zien is.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen