Carolien Borgers nieuwe presentator van Muziekcafé
vrijdag 11 september 2020

Carolien Borgers nieuwe presentator van Muziekcafé

Carolien Borgers is de nieuwe presentator van het AVROTROS-radioprogramma Muziekcafé, het live muziekprogramma van NPO Radio 2. De uitzendingen van Muziekcafé met Carolien zijn vanaf 3 oktober elke zaterdag van 16.00 tot 18.00 te horen live vanuit de Vorstin in Hilversum.

Al een aantal jaren is Carolien Borgers als radiomaker te horen in de nacht op NPO Radio 2 met een interviewprogramma. Naast haar liefde voor radio heeft ze tien jaar podiumervaring als cabaretier en zangeres. In 2014 bracht ze een Nederlandstalig album uit.

Haar passie voor muziek, interviews en live optredens komt mooi samen bij Muziekcafé: “Ik kijk er naar uit om de grote schoenen van Daniël Dekker te vullen en iedere week het mooiste podium voor live muziek op de radio te maken met grote nationale en internationale artiesten en nieuw Nederlands talent.”

Bart Barnas, media directeur AVROTROS: “Carolien heeft een voorliefde voor muziek van Nederlandse bodem en dat is ook waar AVROTROS voor staat. Ze weet hoe het voelt om op een podium te staan en hoe te gek het is om datgene wat je maakt live aan de luisteraar te laten horen. Tevens verwacht ik dat door haar manier van interviewen de luisteraars nieuwe inzichten krijgt wie de muzikanten zijn, waar hun muziek voor staat en hoe die ontstaan is.”

Vanaf oktober gaan de deuren van podium de Vorstin weer open voor een klein publiek om artiesten als Diggy Dex, Stef Bos, Miss Montreal en DI-RECT van dichtbij te zien en horen spelen. Daarnaast zijn alle optredens ook thuis op de bank via de livestream van NPO Radio 2 te zien en later terug te kijken.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen