Bram Krikke reageert met filmpje op Ruud de Wilds kritiek op RadioRing
donderdag 23 januari 2020

Bram Krikke reageert met filmpje op Ruud de Wilds kritiek op RadioRing

Radio-dj Bram Krikke (SLAM!) heeft met een spottend filmpje gereageerd op de kritiek die Ruud de Wild dinsdag uitte op de genomineerden voor de Gouden RadioRing.

De Wild (NPO Radio 2) stoort zich behoorlijk aan collega’s die actief stemmen werven voor de prijs en clashte daarover met Marieke Elsinga (Qmusic) in RTL Boulevard. “Ik zou echt denken: fuck it, je gaat toch niet bedelen om een prijs?”, stelde hij onomwonden. Krikke, die met het SLAM!-programma Club Ondersteboven is genomineerd voor de RadioRing, deelt op sociale media nu een nepfilmpje waarin zogenaamd Ruud de Wild te zien is die een trampoline bouwt.

Op de zijkant van het bouwwerk staat ‘De Gouden Radioring’. Vervolgens komt een dolenthousiaste Wilfred Genee (Radio Veronica) in beeld, die samen met Gerard Ekdom (Radio 10) en Krikke genomineerd is voor de Zilveren Radioster voor beste mannelijke radio-dj. Genee zet het op een lopen naar de trampoline toe, maar wordt dan plots ingehaald door Krikke. Teleurgesteld kijken Genee, Ekdom en De Wild dan naar de springende SLAM!-dj. Dan komt de tekst ‘Wen er maar aan!’ in beeld.

Bron: AD/BM

Bericht delen