Dinsdag 16 januari 2018

Borsboom nieuwe directeur 538 digital

Jan-Willem Borsboom wordt bij de 538 Groep de nieuwe directeur 538 digital. Hij treedt hiermee per 1 januari 2013 toe als vijfde directielid van de groep. Borsboom wordt dan verantwoordelijk voor de digitale ontwikkelingen van de mediamerken en de afdelingen Interactive – onder leiding van product manager interactive Michael Guntenaar – en Digital – onder leiding van manager digital & business development Thomas Thiadens.

Borsboom heeft een brede achtergrond op het gebied van digital. Tot eind 2012 is hij nog manager digital development bij RTL Nederland en RTL XL. Daarvoor was hij European director of business development bij AdLINK Media. Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur 538 Groep: “Wij hebben een onbeperkte ambitie op het digitale vlak. Dan is het fijn dat we een van de beste mensen in dat vak naar ons toe kunnen halen.”

Borsboom: “De 538 Groep is een van de voorlopers als het gaat om het leggen van ‘layers of digital’ rondom hun mediamerken. De digitale strategie van de 538 Groep sluit goed aan bij mijn ideeën rondom de ontwikkelingen op dat gebied. Ik zie het als een grote uitdaging om op het al bestaande fundament verder te bouwen aan de digitale toekomst van de groep.”

Bron: 538

Bericht delen