Dinsdag 16 januari 2018

BNN lanceert hiphop-platform State Radio

Wat Anders, de populaire Nederlandse hiphop-radioshow van FunX, is weer te beluisteren. De presentatoren Venz en Jiggy Djé zijn vanaf 3 januari live te horen bij het nieuwe BNN hiphop-radioplatform State Radio. In 2011 vierde Wat Anders het zesjarig bestaan van de show bij FunX. Een paar maanden later moesten Venz en Jiggy Djé het programma onverwachts en gedwongen staken.

Na veel vragen over het voortbestaan van de show komt er een doorstart onder de vlag van State Magazine en BNN. Wat Anders is vanaf 3 januari iedere dinsdag vanaf 20:00 uur te beluisteren bij State Radio op BNN.FM.

Vincent ‘Venz’ Reinders (oprichter van 22tracks.com en freelance journalist voor State Magazine) en Vincent ‘Jiggy Djé’ Patty (rapper en labeleigenaar) proberen met hun radioshow een leemte in het hitgevoelige radiolandschap op te vullen. Venz: “Fijn dat de publieke omroep het populairste muziekgenre onder jongeren nu ook op de radio weer onder de aandacht brengt.”

Jiggy Djé: “De combinatie State Radio en BNN biedt het perfecte onderkomen voor Wat Anders. Laten we verder gewoon doen alsof we nooit weg zijn geweest.”

Bron: BNN/Broadcast Magazine

 

Bericht delen