Dinsdag 16 januari 2018

Bløf opent Q-hotel

Het vijf sterren Q-hotel, gerund door Q-dj’s, is vrijdagmiddag officieel geopend. Tijdens de show van Jeroen van Inkel, live vanuit de Q-studio in de hotelbar, zong Bløf akoestisch een aantal nummers van hun nieuwe album Alles blijft anders. De zeventien dj’s hadden de eer gezamenlijk het rode lintje door te knippen, waarna ze direct de koffers van de eerste gasten naar hun kamers mochten brengen.

Q-music heeft – in samenwerking met NH Hoteles – het Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam omgetoverd tot het Q-hotel. Een hele week leggen de dj’s de gasten in de watten en treden er diverse artiesten op, waaronder Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Alain Clark en Ben Saunders.

De DJ’s presenteren (naast hun werk als kamermeisje, barman of chef-kok) gewoon hun programma’s op Q-music. Voor de gelegenheid staat de studio in de hotelbar van het Q-hotel, waar iedereen de uitzendingen live kan komen bekijken en er gelegenheid is tot een drankje aan de bar. De ingang van het Q-hotel is te vinden aan de Damzijde, links van de centrale ingang.

Q-luisteraars maken nog steeds kans op een overnachting door zich in te schrijven op www.q-music.nl. Tot 20 mei spelen de dj’s op Q-music elk uur een spel waarbij de luisteraar thuis of op het werk het opneemt tegen een gast in het hotel.

Bron: Q-music/Broadcast Magazine

Bericht delen