Bert Haandrikman vanaf 3 september op NPO Radio 5
donderdag 30 augustus 2018

Bert Haandrikman vanaf 3 september op NPO Radio 5

Op maandag 3 september maakt Bert Haandrikman zijn debuut bij MAX op NPO Radio 5. Elke maandag tot en met donderdag is hij te horen in zijn nieuwe programma, van 12.00 tot 14.00 uur. Met het nieuws van de dag, muziek en een grote rol voor de luisteraars.

“Ik ga de luisteraars van NPO Radio 5 omarmen. Elke dag opnieuw en op een bijzondere manier. Hoe? Dat hoor je straks tussen de middag.”, blikt Bert Haandrikman vooruit op zijn nieuwe programma. De kersverse MAX-radiopresentator liet in zijn jaren bij KRO-NCRV op NPO Radio 2 ook al horen dat hij zijn luisteraars koestert.

Intussen is Bert Haandrikman druk bezig met het vinden van een naam voor zijn nieuwe programma. Luisteraars kunnen de komende dagen op Berts Facebookpagina volgen hoe hij zich het hoofd breekt over de perfecte programmatitel. Volgens Bert hoeft niemand zich daar zorgen over te maken: “Wees gerust, die naam gaat er komen. Op tijd voor het begin van dit nieuwe avontuur.”

Tineke de Nooij blijft een bekend geluid bij MAX. Zij zal met haar TinekeShow op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen zijn.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen