Bert Haandrikman neemt uren Tineke de Nooij over
dinsdag 24 juli 2018

Bert Haandrikman neemt uren Tineke de Nooij over

Tineke de Nooij zal vanaf september minder uren gaan maken op NPO Radio 5. Bert Haandrikman neemt als nieuwe MAX-presentator op NPO Radio 5 een deel van haar uren over. Hij zal van maandag tot en met donderdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen zijn met de middagshow.

Tineke blijft een bekend geluid bij MAX. Zij zal met haar TinekeShow op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen zijn.

Tineke de Nooij, die inmiddels 77 jaar is: “Mijn grote liefde blijft radio maken, maar het is wel fijn om iets meer vrije tijd te hebben. Ik ben dan ook blij dat Bert Haandrikman mijn uren kan overnemen. En hoe leuk is het dat ik nu ook op zaterdag te horen ben. Ik kan op zaterdag echt uitpakken met gasten en live-muziek, daar kijk ik naar uit.”

Bert Haandrikman: “Ik heb er heel veel zin in om vanaf september de middag in te luiden bij mijn nieuwe werkgever MAX op NPO Radio 5. We gaan er een vrolijk programma van maken met leuke gasten en de beste muziek.”

MAX-directeur Jan Slagter: “Tineke presenteert deze maand nu al acht jaar dagelijks haar middagprogramma en we gunnen haar van harte wat meer vrije tijd. Ik ben blij dat ze te horen blijft bij MAX. Bert Haandrikman is een geweldige aanwinst voor MAX op NPO Radio 5. Ik ben er trots op dat deze gelauwerde radiomaker vol enthousiasme de middaguren voor zijn rekening gaat nemen.”

Haandrikman presenteert tot dusver voor KRO-NCRV op NPO Radio 2 het programma Hier is Haandrikman op zaterdag en zondag. Daar gaat hij mee stoppen.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen