Bert Haandrikman en Daniël Dekker starten met MAX-programma’s op NPO Radio 5
woensdag 30 september 2020

Bert Haandrikman en Daniël Dekker starten met MAX-programma’s op NPO Radio 5

Vanaf maandag 5 oktober zijn er twee nieuwe radioprogramma’s te horen bij MAX op NPO Radio 5. Bert Haandrikman presenteert elke werkdag de nieuwe ochtendshow Goeiedag Haandrikman! en Daniël Dekker is elke werkdag tijdens de lunch te horen met Lunch Lekker met Daniël Dekker.

Goeiedag Haandrikman!
Bert Haandrikman loopt de zon tegemoet en presenteert elke werkdag van 6.00 tot 9.00 uur zijn ochtendshow Goeiedag Haandrikman! op NPO Radio 5. Met in zijn nieuwe programma het laatste nieuws en bijzondere verhalen. In De puzzelparade maken luisteraars kans op persoonlijke spullen uit het huis van Haandrikman. Verder: De grootste verjaardagskalender van Nederland met daarop alle vrienden van de show, De brievenbus en natuurlijk veel lekkere liedjes.

Daniël Dekker

Lunch Lekker met Daniël Dekker
Schuif aan voor een lunch vol muziek en plezier. Lunch Lekker met Daniël Dekker is vanaf 5 oktober van 12.00 tot 14.00 uur te horen. Met elke werkdag de mooiste evergreens en hits van eigen bodem, maar ook interessante gebeurtenissen in ons land. Muziekkenners die het origineel van een kopie weten te onderscheiden kunnen meespelen met DubbelDekker en maken daarmee kans op prijzen. En het programma eert De Gouden Helden van de Nederlandse muziek. Zij worden muzikaal beloond, en dat maar liefst een maand lang.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen