Bart Arens steunt Nederlandse artiesten in Aan De Slag!
vrijdag 10 april 2020

Bart Arens steunt Nederlandse artiesten in Aan De Slag!

Veel artiesten leven in een moeilijke tijd vanwege optredens die niet door kunnen gaan. Om ze een beetje te helpen draait radio-dj Bart Arens in de week van 20 tot en met 24 april tijdens het AVROTROS-radioprogramma Aan De Slag! op NPO Radio 2 alleen maar muziek van Nederlandse artiesten.

En de luisteraar kan meebepalen welk nummer van Nederlandse bodem ze willen horen. Dit kan muziek uit alle genres zijn: of het nou nederpop, dance, rock of een meezinger is. Zo krijgen onze eigen Nederlandse artiesten een podium.

De dj vindt het belangrijk om elkaar te helpen in deze bizarre tijd. Bart Arens: “Op Koningsdag draaien veel radiozenders Nederlands product, maar ik vond dat niet genoeg. Daarom heb ik besloten om in Aan De Slag! een week lang alleen maar muziek van Nederlandse artiesten te draaien. Er is heel veel toffe muziek gemaakt in ons land en die ga ik met trots laten horen.”

Naast dit initiatief vroeg Bart Arens vier weken geleden aan Nederlandse artiesten een liedje te maken voor een groep mensen die dat verdiende. Alain Clark, Miss Montreal, 3JS, Niels Geusebroek, Henk Wijngaard en Roel van Velzen werkten hieraan mee. Video’s van die liedjes zijn in totaal meer dan 5 miljoen keer bekeken. Eerder haakte hij ook al in op de thuiszittende kinderen door het dagelijkse 60 seconden spel voor en met kinderen te spelen.

Aan de Slag! is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur te horen bij AVROTROS op NPO Radio 2.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen