Dinsdag 16 januari 2018

Bart Arens naar NPO Radio 2

Dj Bart Arens gaat vanaf januari 2015 de nieuwe dagelijkse show Aan De Slag! presenteren tussen 9.00 en 12.00 uur op NPO Radio 2. Aan De Slag!, dat het huidige Gouden Uren vervangt, wordt een positief muziekprogramma met veel herkenbare muziek en nieuwe releases en bijzondere albumtracks.

Arens heeft zin in zijn nieuwe uitdaging: “Ik vind de naam Aan De Slag! passen bij het tijdstip. De één begint op kantoor met z’n werk of is onderweg naar een zakenrelatie, de ander trekt thuis de stofzuiger of de strijkplank uit de kast. Voor iedereen geldt hetzelfde: Nederland gaat aan de slag en ik verzorg de soundtrack.”

Daniël Dekker, eindredacteur NPO 3FM en NPO Radio 2 bij AVROTROS: “Arens is al meer dan 10 jaar met verschillende programma’s succesvol op NPO 3FM, deze stap naar een dagelijkse radioshow is hem zeker toevertrouwd. Ik ben er van overtuigd dat hij van dit nieuwe programma een succes gaat maken. Met plezier draag ik ‘mijn’ luisteraars aan hem over.”

Arens (36) begon zijn radiocarrière in 1994 bij het radiostation Holland Centraal in Leiden. In 2003 maakt hij de overstap naar 3FM waar hij begint als producer voor het programma Swijnenstal. Vanaf 2007 gaat hij de Mega Top 50 presenteren en krijgt hij zijn eigen show: De Radioshow Van Bart. In 2008 wint hij de Marconi Award voor ‘Aanstormend Talent’.

De eerste uitzending van Aan De Slag! is op maandag 5 januari te horen.

Bron: NPO Radio 2

Bericht delen