Dinsdag 16 januari 2018

Barry Paf weg bij Radio 538

Na twintig jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen Radio 538 en Barry Paf. Het radiostation heeft het nieuws inmiddels bevestigd. Het stoppen bij de zender zou naar verluidt niets met de geruchten rondom zijn terugkerende verslaving te maken hebben.

Paf zou simpelweg klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. De dj was jarenlang verslaafd aan drugs en eerder deze maand gingen er verhalen de ronde dat hij een terugval zou hebben.

Hij laat weten: “Met trots en dankbaarheid neem ik afscheid van Radio 538 na 20 fantastische jaren. Het bereiken van deze mijlpaal is tegelijk een natuurlijk moment van terugblikken en vooruitkijken. De afgelopen weken heb ik vrij gehad om daarover goed na te denken. Uiteindelijk heb ik geconcludeerd dat de tijd rijp is voor iets nieuws. Ik wil mij verder ontwikkelen en daarvoor is het nodig mijn horizon te verbreden. Graag wil ik alle luisteraars bedanken, het was een eer om programma’s voor jullie te mogen maken. Ik wil Radio 538 bedanken voor de kansen die ze mij geboden hebben en de avonturen die we samen hebben beleefd. Ik kijk uit naar de toekomst en blijf uiteraard actief als dj, want dat is mijn grootste passie: mensen blij maken met muziek.”

De afgelopen weken was de dj al niet meer te horen op de zender, omdat hij op non-actief gesteld is. Het definitieve vertrek ging per 15 juli in.

Bron: Radio 538/Broadcast Magazine

Bericht delen