Barry Paf versterkt dj-team 100% NL
woensdag 25 juli 2018

Barry Paf versterkt dj-team 100% NL

De middagshow op radiozender 100% NL wordt binnenkort gepresenteerd door Barry Paf. Daarmee breidt 100% NL het team van diskjockeys verder uit.

De 39-jarige dj was al eerder te horen op 100% NL als vervangend presentator. Wanneer Paf precies start en hoe de rest van de programmering eruit komt te zien, wordt op een later moment bekend gemaakt. Tot zijn komst wordt de reguliere programmering aangehouden.

Martijn Zuurveen, station director noemt Paf een ‘groot dj’. “Met zijn jarenlange ervaring is hij een gevestigde naam in het radiolandschap. We zijn dan ook enorm blij dat Barry straks onderdeel uitmaakt van 100% NL op een belangrijke plek in de programmering.”

Paf is enorm in zijn nopjes met zijn officiële comeback op landelijke radio. “Ik sta te trappelen om weer een dagelijks radioprogramma te maken. Een droom komt uit met het presenteren van de middagshow. Na mijn invalmoment eerder dit jaar bij 100% NL kreeg ik zoveel leuke en overweldigende reacties terug, dat ik vol vertrouwen en enthousiasme dit nieuwe avontuur in duik.”

Bron: 100% NL/BM

Bericht delen