Audify lanceert de kosteloze Audify Academy
donderdag 8 september 2022

Audify lanceert de kosteloze Audify Academy

De Audify Academy draagt bij aan de ambitie om het audiodomein te professionaliseren en het gebruik van audio door reclame-professionals verder te ontwikkelen. In oktober start de eerste module van deze e-learning opleiding.

Audify werkt samen met de beste media- en audiospecialisten om inspirerende opleidingsmodules samen te stellen, met NIMA accreditatie. De cursist volgt elke gekozen module via een innovatief e-learing platform en bepaalt dus zelf wanneer, waar en in welk tempo. De Audify Academy biedt ook een ontmoetingsplaats voor professionals, bijeenkomsten waar je met elkaar de nieuwste inzichten over de werking van audio deelt. Voor meer informatie en deelname zie de Audify website.

Liedewij Hentenaar, directeur Audify: “Als je weet wat er speelt en hoe audio werkt dan pas kun je alle kansen in audioreclame benutten. Er gebeurt nu zoveel in de audiowereld dat wij marketeers en reclameprofessionals moeten helpen. Audify brengt alle audiokennis en vakmensen bij elkaar zodat zij zich professioneel kunnen verrijken. We zijn er trots op dat iedereen werkzaam in het communicatievakgebied deze audio-opleiding kosteloos kan volgen. Audify organiseert en financiert de Audify Academy.”

Stichting Audify is de marketingorganisatie die zich inzet voor meer en beter geluid in commerciële communicatie. Audify vertegenwoordigt de toonaangevende audiomakers en haar verkoophuizen. Tevens is Audify één van de opdrachtgevers van het Nationaal Luister Onderzoek.

Bron: Audify/BM

Bericht delen