Astrid Joosten presenteert dagelijks programma op NPO Radio 1
donderdag 30 april 2020

Astrid Joosten presenteert dagelijks programma op NPO Radio 1

Het nieuwe programma Astrid Out of the Box is vanaf maandag 4 mei de hele maand mei van maandag tot en met donderdag te horen van 13.30 tot 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 1. Astrid Joosten spreekt ondernemers die out of the box oplossingen zoeken om hun bedrijf draaiende te houden tijdens de coronacrisis.

De coronacrisis heeft enorme gevolgen voor de economie en voor ondernemers. Toch zie je gelukkig ook voorbeelden van bedrijven die out of the box weten te denken en de koers van hun bedrijf omgooien. De aspergekweker, die zijn asperges niet meer kwijt kan in de horeca, en op het idee komt om een drive-in te openen op een parkeerterrein. Een producent van tenten die, nu niemand gaat kamperen en er geen partytent wordt opgezet, besluit om het materiaal van de plastic raampjes te gebruiken om beschermende zeilen van te maken voor caissières.

In deze barre tijden zijn er gelukkig lichtpuntjes en laten mensen zich van hun meest creatieve kant zien. In het nieuwe dagelijkse radioprogramma Astrid Out of the Box interviewt Astrid hen over hun keuzes en hoe ze op hun nieuwe plannen zijn gekomen. Een positief programma waarin oplossingen en creativiteit centraal staan.

Astrid Joosten: “De coronacrisis heeft ons leven volledig op zijn kop gezet. Veel ondernemers zien hun inkomsten drastisch afnemen en het gaat nog wel even te duren voordat we terug bij de normale situatie zijn. Na de eerste weken van shock, zie je steeds vaker dat mensen creatieve oplossingen vinden voor hun bedrijf. Ik ben nieuwsgierig hoe ze op deze out of the box ideeën zijn gekomen. Deze lichtpuntjes verdienen wat mij betreft een podium, zodat zij hopelijk meer mensen op nieuwe ideeën kunnen brengen.”

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen