Dinsdag 16 januari 2018

Arrow Jazz FM verder als Sublime FM

Met een feestelijke lancering in Tuschinski in Amsterdam heeft Arrow Jazz FM een nieuwe naam gekregen: Sublime FM. Ook het programmaschema is daarmee per 4 november veranderd. SubLime FM staat voor een ‘verkwikkende mix van jazz, soul, latin en lounge. SubLime FM wil betrokken zijn bij de wereld en onze planeet. Breed geïnteresseerd en onbevooroordeeld’, stelt de zender.

Directeur Petra Beyer: “We gaan door op de ingeslagen weg om de zender verfrissender en dynamischer te maken. Daarnaast bouwen we verder aan een echte lifestyle zender voor luisteraars die actief betrokken zijn bij de zender. We hebben daartoe onder andere een unieke internet player geïntroduceerd. Via www.SubLimefm.nl kunnen luisteraars onze muziek beoordelen.”

“Die informatie gebruiken we voor onze verdere programmering. De player is bovendien gekoppeld aan Facebook zodat alle luisteraars hun favoriete SubLime FM-track kunnen delen. Actualiteiten en lifestyle items krijgen een prominente rol tijdens een nieuwe dagelijkse ochtendshow waar we mee van start willen gaan begin 2013. We zijn nu op zoek naar een anchorman die goed aansluit bij ons luisteraarsprofiel.”

Bron: Sublime FM

Bericht delen