Arjen Lubach en Tim Hofman maken programma op KINK
vrijdag 2 september 2022

Arjen Lubach en Tim Hofman maken programma op KINK

Radiostation KINK staat van vrijdagavond 2 tot en met vrijdagmiddag 9 september een week lang in het teken van de jaren 90 tijdens de jaarlijkse KINK 90’s Week. Tijdens deze week maken Arjen Lubach, Tim Hofman, Joris Marseille en Luuk Ikink eenmalig een eigen radioshow waarin ze hun favoriete alternatieve tracks uit de ’90’s laten horen.

De prominente gast-dj’s zijn op de doordeweekse avonden tussen 21.00 en 22.00 uur te horen en hebben volledig de vrije hand gekregen in hun muziekkeuze. Zo draait Tim Hofman een uur lang muziek van zijn favoriete band Nirvana en laat Arjen Lubach een stevige kant horen die niet veel mensen van hem zullen verwachten.

Het schema:
maandag 5 september: Luuk Ikink
dinsdag 6 september: Tim Hofman
woensdag 7 september: Joris Marseille
donderdag 8 september: Arjen Lubach

“De muziek uit de jaren 90 is van onschatbare waarde voor het geluid van KINK, tot op de dag van vandaag”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. “Bands als Nirvana, Pearl Jam, Oasis en Blur stonden aan de basis van wat de definitie werd van de term ‘alternatieve muziek’. Het is de tijd waarin het grootste deel van onze luisteraars definitief hun muzieksmaak ontwikkelde en muziek waar jongere liefhebbers nog steeds door geïnspireerd worden.”

De themaweek wordt op vrijdag 9 september afgesloten met de 90’s Top 100, die wordt samengesteld op basis van de gedurende de week door de KINK-luisteraars meest aangevraagde tracks.

Bron: KINK/BM

Bericht delen