Anoûl Hendriks van 538 naar SLAM!
vrijdag 17 mei 2019

Anoûl Hendriks van 538 naar SLAM!

Dj Anoûl Hendriks maakt de overstap van Radio 538 naar SLAM!. De 22-jarige Anoûl gaat per 1 juli op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur zijn eigen programma presenteren, meldt SLAM!

Anoûl wordt daarnaast de vaste invaller op de radiozender. ‘Anoûl Hendriks is een talent met kennis van dancemuziek en veel passie voor radio. Daarnaast brengt hij veel enthousiasme en energie met zich mee, eigenschappen die perfect passen bij de identiteit van SLAM!’, zo meldt de zender. De landelijke carrière van Anoûl Hendriks begon drie jaar geleden bij NPO 3FM waar hij een jaar lang in de nacht te horen was.

Naast de komst van Anoûl zijn er nog meer veranderingen bij SLAM!. Per 1 juni stopt het avondprogramma Harm & Kees. In plaats daarvan wordt er muziek gedraaid. Dimitris Kops neemt het stokje over van de naar Q-Music vertrekkende Jordi Warners. Per 27 mei neemt Dimitris van maandag tot en met donderdag het tijdslot van 13.00 tot 16.00 uur voor zijn rekening. In het weekend blijft hij van 15.00 tot 18.00 uur te horen bij SLAM!

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen