Angelique Houtveen krijgt middagshow bij Sublime
woensdag 17 februari 2021

Angelique Houtveen krijgt middagshow bij Sublime

Angelique Houtveen gaat vanaf 1 maart het radioprogramma Angelique’s Afternoon maken. Het programma is elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur te beluisteren op Sublime.

Angelique gaat de luisteraars van Sublime voorzien in de behoefte aan meer verdieping over funk, soul en jazzmuziek. De dj maakte eerder radioprogramma’s bij Radio 6 en NPO 3FM, waar ze opviel door haar grote passie en kennis van funk, soul, jazz, hiphop en r&b. Angelique zal in haar nieuwe programma op Sublime een podium voor talent creëren en een laidback vibe neerzetten.

Angelique Houtveen: “Mijn grote liefde voor de muziek die Sublime draait is nooit een geheim geweest. Met de nieuwe koers die zij inzetten zag ik kans om mijn hart te volgen en een programma te maken waar de liefde voor soul, jazz, funk centraal staat. Nederland (en daarbuiten) heeft zoveel talent binnen deze genres die een volwaardig platform verdienen. Dat wil ik graag creëren in de mix met vertrouwde classics en mooie verhalen. Een relaxte middagshow waar je bij kan thuiskomen.”

De komst van Angelique naar Sublime is onderdeel van een grotere metamorfose bij de radiozender. Eerder deze maand startte Jaap Brienen met De Sublime Ochtendshow. Francis Broekhuijsen met het avondprogramma The Sublime Experience. Candy Dulfer is begonnen met een nieuw zondagavondprogramma: Candy’s World.

Dj Turne Edwards maakt elke vrijdagavond het programma The Sublime WeekendMix en dj Rob Manga verzorgt op zaterdagavond het programma The Groove. Vanaf 1 maart zal doordeweeks dagelijks tussen 10.00 uur en 16.00 uur De Sublime Non-stop Werkdag worden uitgezonden, met de beste funk, soul & jazzmuziek zonder onderbreking.

Bron: Sublime/BM

Bericht delen