Angela de Jong in De Nacht van Rutger
zaterdag 6 juni 2020

Angela de Jong in De Nacht van Rutger

Het radioprogramma De Nacht van Rutger van Rutger Castricum gaat dit weekend van start met een nieuw seizoen op NPO Radio 1.

In de eerste aflevering is AD-columniste Angela de Jong te gast. Rutger Castricum praat met haar over onder meer haar liefde voor televisie, de TikTok-generatie en haar ambities. Sinds 2010 is ze televisierecensent van het AD. Daarnaast schrijft ze columns en is ze sinds 2012 chef redactie van Media en Cultuur bij het AD. Ze schuift ook regelmatig aan in praatprogramma’s als Jinek en Goedemorgen Nederland en was vaak te zien in De Wereld Draait Door.

Deze week maakte ze bekend dat John de Mol haar destijds wilde inlijven voor het inmiddels geflopte 6Inside van SBS6 en bij Talpa een contract kon krijgen van in totaal 8 ton voor drie jaar. Niettemin bleef ze gewoon bij het AD werken.

De Nacht van Rutger wordt opgenomen in de wijnbar van Rutger Castricum in Den Haag. Met een hapje en een goed glas wijn laat hij met zijn gast de teugels even vieren om hardop na te denken over hoe ze de turbulentie in hun leven doorstaan.

De Nacht van Rutger is iedere zaterdag op zondagnacht van 00.00 uur tot 01.00 uur te beluisteren op NPO Radio 1.

Bron: PowNed/BM

Bericht delen