Amber Brantsen neemt afscheid van de radio
zondag 15 december 2019

Amber Brantsen neemt afscheid van de radio

Amber Brantsen stopt aan het einde van dit jaar met de presentatie van de zaterdageditie van het NOS Radio 1 Journaal.

Ze kan het niet meer combineren met haar tv-werk voor het NOS Journaal. Samen met Jan Lammers en journalist Louis Dekker maakt zij bovendien sinds februari 2019 wekelijks een NOS Formule 1-Podcast. Ook geeft ze aan volgend jaar nieuwe projecten te gaan doen.

Op Instagram laat ze weten dat het haar eigen keuze is: ‘maar wel eentje die me zwaar valt. Voor nu neem ik, met pijn in het hart, afscheid van de radio’. Haar laatste uitzending is op 28 december 2019. In december 2015 werd zij door de Volkskrant uitgeroepen tot Radiotalent van het Jaar, toen ze het nieuws tijdens Serious Request op NPO 3FM verzorgde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik stop ermee! 💥 Vanaf volgend jaar zal ik geen NOS Radio 1 Journaal meer presenteren op zaterdagochtend 😭. Het is mijn eigen keuze, maar wel eentje die me zwaar valt 😔. Waarom nu stoppen? Omdat het niet meer te combineren is met het NOS Journaal 📺 en de NOS Formule 1-podcast 🏎️🏁. Bovendien wordt het komend jaar alleen maar drukker met nieuwe (supergave!) projecten 😁. Dus hier geldt zéker: waar een deur dichtgaat, openen weer nieuwe deuren 🥳. Dus (voor nu?) neem ik – met pijn in het ❤️ – afscheid van de radio en wil ik jou bedanken voor het luisteren 🙏. Mijn laatste uitzending is over twee weken, op 28 december 📻🎙️. #NOS #NOSRadio1Journaal #Radio1 #NPO #radio #tv #podcast #presenteren #journalistiek

Een bericht gedeeld door Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen) op

Bron: Radiofreak/BM

Bericht delen