dinsdag 16 januari 2018

Alpe d'HuZes centraal op Radio 2

Radio 2 staat donderdag volledig in het teken van de sportieve inzamelingsactie Alpe d’HuZes. De achtste editie staat, net als in 2006, in het teken van het bestrijden van de ziekte kanker.

Het themakanaal Best 24 zendt ook live vanaf de berg uit. Deze marathonuitzending bestaat uit live-beelden van de koers en finish, aangevuld met diverse videoreportages die in de aanloop naar het evenement zijn opgenomen, of op de dag zelf op de berg worden gemaakt door een verslaggever.

De Radio 2 dj’s Sander de Heer, Daniël Dekker, Frits Spits en Bert Kranenbarg volgen het evenement Alpe d’HuZes op de voet vanuit de Radio 2-studio op het finishplein. Ook stappen ze op de motor en doen verslag bij de finish.

Radio 2 verslaggevers Anne van der Veen en Sandra van Steen staan bij de start en de finish en verzorgen bijdrages vanaf de motor. Verslaggever Job Jan Altena begeeft zich op de fiets tussen de deelnemers en schakelt met de studio. De hele dag zijn nummers te horen die werden aangevraagd voor de Shout To The Top 600.

Bron: Radio 2

Bericht delen