Acht studenten strijden om gratis 538Studentenkamer
zaterdag 25 augustus 2018

Acht studenten strijden om gratis 538Studentenkamer

De woningnood onder studenten is hoog en huurprijzen blijven maar stijgen. 538-dj’s Barend van Deelen en Daniel Lippens kunnen dat niet langer aanzien en nemen voor één luisteraar de zorgen uit handen. Acht studenten worden gevraagd om 24 uur te doen waar zij goed in zijn: feesten.

Op woensdag 29 augustus worden de studenten opgesloten in een studio bij Radio 538 en uitgedaagd om zo hard en lang mogelijk te raven. Gedurende de 24 uur worden zij door de dj’s verrast met challenges en exclusieve optredens van artiesten. De student die de meeste stappen heeft gezet, wint één studiejaar lang een superluxe kamer in The Student Hotel in Amsterdam. 538Studentenkamer is te volgen via de livestream op 538.nl.

Niet alleen de dj’s van 538 verrassen de feestgangers, ook de luisteraars krijgen een speciale rol en hebben invloed op de deelnemers. Zo kunnen zij via de online kanalen van 538 keuzes maken tussen verschillende opdrachten voor de studenten.

538-dj Barend van Deelen: “We gaan een nachtje doorhalen! Ik ben ontzettend benieuwd welke student het beste kan feesten en er vandoor gaat met die gewilde woning in Amsterdam.” 538-dj Daniel Lippens vult aan: “Natuurlijk zijn de studenten vrij om uit te rusten, maar dan lopen ze letterlijk wel stappen mis… daarom proberen we ze met challenges en toffe optredens wakker te houden en te stimuleren.”

De 538-dj’s leggen in hun programma contact met de studenten. Daarnaast is 538Studentenkamer van woensdag 29 augustus 21.00 uur tot donderdag 30 augustus 21.00 uur te volgen via de livestream op 538.nl.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen