Dinsdag 16 januari 2018

538Koningsdag binnen een uur uitverkocht

In amper een uur tijd zijn alle 40.000 kaarten voor het grootste Oranjefeest van Nederland op het Chasséveld in Breda op woensdag 27 april uitverkocht. Armin van Buuren gaf vrijdagmorgen om 8.45 uur bij Evers Staat Op live het startsein voor de kaartverkoop.

58 minuten later waren alle kaarten uitverkocht.

Luisteraars van Radio 538 maken vanaf maandag 18 april tot Koningsdag kans op een ‘Koninklijk Leven voor Even’. De Koning voor Even ontvangt een staatstoelage van € 10.000,-, gaat op staatsbezoek naar Curaçao, wint een echte adellijke titel en een aantal VIP-kaarten voor 538Koningsdag.

De actie start op maandag 18 april in de uitzending van Evers Staat Op als de eerste vraag gesteld wordt aan de eerste kandidaat. Vanaf dat moment krijgt deze luisteraar tijdens elk Radio 538-programma de kans om een Koninklijke vraag te beantwoorden.

Als deze vraag fout beantwoordt wordt, krijgt een volgende luisteraar de kans om door te gaan en de resterende vragen te beantwoorden. Wie de laatste vraag in de uitzending bij de Coen en Sander Show op dinsdag 26 april goed heeft, wint het ‘Koninklijk Leven Voor Even’.

Bron: Radio 538/Broadcast Magazine

Bericht delen