Dinsdag 16 januari 2018

538 voor War Child start vrijdag

De landelijke actieweek 538 voor War Child gaat vrijdag van start. De hele week zijn er optredens van onder anderen Di-Rect, Gers Pardoel, 3JS, Glennis Grace, Kraantje Pappie en Waylon. De kick-off vindt dit jaar plaats tijdens het radioprogramma van Edwin Evers. Onno Hoes, Marco Borsato en Edwin Evers geven dan het startsein.

Samen drukken zij op de rode knop, waarna het geluid van een schoolbel de actieweek inluidt. Dit is het teken voor Nederland om acht dagen lang actie te voeren, om zoveel mogelijk oorlogskinderen de kans te geven weer naar school te kunnen gaan.

De rest van de dag zijn er veel activiteiten op het Vrijthof. Artiesten als Shary-An,  Sunnery James & Ryan Marciano en Rochelle komen optreden. Ook kan iedereen met een bijzonder talent dit in ruil voor een donatie laten zien op het War Child Talent Stage en maken luisteraars kans hun eigen plaat aan te kondigen op de radio.

SBS 6 Shownieuws registreert de hele actieweek en Marlayne Sahupala presenteert het programma vanaf alle locaties. Daarnaast is de hele actieweek 24 uur per dag live te volgen op TV 538.

Bron: Radio.nl/Radio 538

Bericht delen