538 maakt drie luisteraars ‘miljonair’
Maandag 04 november 2019

538 maakt drie luisteraars ‘miljonair’

Wie droomt er stiekem niet van om miljonair te zijn? De komende drie weken maakt het team van De 538 Ochtendshow met Frank Dane drie luisteraars miljonair met het spel Waar Word Jij Miljonair?. De vraag is alleen in welk land en dus in welke valuta de winnaar miljonair wordt. Is het bijvoorbeeld Mexico, Japan, Bali, IJsland of misschien Costa Rica?

Vanaf maandag maken luisteraars van 538 kans om miljonair te worden. Als het alarm afgaat tijdens De 538 Ochtendshow met Frank Dane wordt de paarse knop in de 538-app actief. Twee luisteraars die op tijd op de paarse knop gedrukt hebben worden teruggebeld en mogen live in de uitzending een benaderingsvraag beantwoorden.

De vier dagwinnaars komen vrijdag samen in de 538-studio. De winnaar van het finalespel mag een koffer uitkiezen, wordt miljonair en wint een vakantie in het land waar hij of zij miljonair wordt. Waar Word Jij Miljonair? wordt drie weken gespeeld. Op vrijdag 8, 15 en 22 november speelt Frank Dane het finalespel en gaat het miljoen eruit.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen