Dinsdag 16 januari 2018

538 komt met awardshow 538JingleBall

538 is achter de schermen druk bezig met de organisatie van een awardshow met sponsoring van Microsoft. Op zaterdag 22 december presenteert de zender 538JingleBall. Het evenement vindt plaats in Ziggo Dome Amsterdam, voor meer dan tienduizend bezoekers die een awardshow en optredens van (inter)nationale topartiesten en dj’s te zien krijgen.

Tijdens 538JingleBall reikt het station in verschillende categorieën awards uit aan Nederlandse artiesten, sporters en personalities. In de weken voorafgaand aan het evenement kiest het publiek van 538 de winnaars in de diverse categorieën via 538jingleball.nl. Daarnaast is er een bijzondere award voor de ‘538-luisteraar van het jaar’. De winnaar in deze categorie komt voort uit een competitie waar alle 538-luisteraars en kijkers zich voor kunnen inschrijven.

538 content directeur Florent Luyckx: “Met 538JingleBall willen we samen met onze fans de twintigste verjaardag van 538 op grootse wijze vieren. Tijdens dit jubileum zetten we de Nederlandse artiesten, die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan onze programma’s, en onze trouwe luisteraars zonder wie we niet zouden bestaan, op het erepodium. We gaan er een feest van maken!”

Bron: 538/Broadcast Magazine

Bericht delen