538 en Sky Radio nemen kosten luisteraars voor hun rekening
maandag 28 december 2020

538 en Sky Radio nemen kosten luisteraars voor hun rekening

2020 was voor veel Nederlanders financieel geen makkelijk jaar. Daarom bieden Radio 538 en Sky Radio hun luisteraars in het nieuwe jaar een steuntje in de rug. Met de acties Hierrr Met Je Rekening en Leef 1 Jaar Gratis nemen de radiostations kosten van luisteraars voor hun rekening.

538 rekent af met 2020
Vanaf maandag 4 januari betaalt Radio 538 rekeningen van luisteraars in Hierrr Met Je Rekening. Een factuur van een kapot telefoonscherm, een mislukt huwelijksaanzoek, gitaarles waarna je geen noot kon spelen, of een gecancelde vakantie naar Gran Canaria: niks is te gek. Alle rekeningen zijn welkom, mits er een mooi, grappig of ontroerend verhaal achter zit.

Luisteraars kunnen hun reeds betaalde rekeningen inzenden via 538.nl. Als de naam van de inzender door één van de 538-dj’s wordt genoemd, heeft deze luisteraar een kwartier de tijd om de studio te bellen. Lukt dat? Dan betaalt 538 zijn of haar rekening. Lukt het niet? Dan gaat de aasgierenlijn open en worden de kosten van de rekening terugbetaald aan de luisteraar die als eerste in de uitzending komt.

Een jaar gratis leven bij Sky Radio
Sky Radio neemt ook in 2021 de financiële zorgen van één luisteraar uit handen. Op maandag 4 januari start het spel Leef 1 Jaar Gratis. Hoewel het een bijzondere tijd is, lopen de vaste lasten gewoon door. Om de druk weg te nemen betaalt Sky Radio heel 2021 de huur of hypotheek, energie, boodschappen, tanken, telefonie, vakantie en kleding voor één gelukkige winnaar.

Luisteraars kunnen van 6 tot en met 29 januari 2020 iedere dag tussen 06.00 en 23.59 uur meedoen aan Leef 1 Jaar Gratis. Door te luisteren naar Sky Radio horen zij het codewoord van de dag, die zij vervolgens gratis kunnen invoeren via de Sky Radio-app of via skyradio.nl. Elke dag wordt de dagwinnaar bekend gemaakt en op maandag 1 februari trekt de notaris de winnaar van Leef 1 Jaar Gratis.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen