dinsdag 16 januari 2018

3FM zoekt beste singer-songwriter

3FM-dj Giel Beelen zoekt voor de tweede keer naar de beste singer-songwriter van Nederland. Hij krijgt hierbij hulp van collega-dj’s van 3FM en grote namen uit het vak. Beelen roept mensen uit heel Nederland op om zich aan te melden voor het nieuwe programma.

Volgens de dj geeft het talenten de kans om zichzelf te zijn en met hulp van bekende singer/songwriters te groeien in het vak.

Het eerste seizoen van De Beste Singer-songwriter van Nederland was een succes en leverde verschillende talenten op. Een live-finale in het Paard van Troje sloot samen met het uitverkochte concert de serie af. Omdat het programma volgens Beelen een begrip is geworden, is het tijd voor een tweede seizoen. “In dit programma worden de deelnemers niet afgekraakt”, vertelt hij. “In plaats hiervan krijgen ze opbouwende kritiek om een nog betere artiest te worden.”

De winnaar of winnares van De Beste Singer-songwriter van Nederland staat een geweldige prijs te wachten. De beginnende artiest die verkozen wordt tot singer-songwriter van Nederland wint niet alleen de titel, hij of zij krijgt gegarandeerde air- en stagetime.

De Beste Singer-songwriter van Nederland is te zien vanaf maandag 20 mei om 20.30 uur op Nederland 3.

Bron: 3FM/NPO

Bericht delen