Dinsdag 16 januari 2018

3FM Awards 2016 op NPO 3FM, NPO 3 en 3fm.nl

NPO 3FM reikt op Tweede Paasdag de jaarlijkse publieksprijzen uit aan de beste Nederlandse acts. Vanaf 14.00 tot 00.00 uur doen bijzondere dj-duo’s live verslag vanuit TivoliVredenburg.

3FM jocks Paul Rabbering en Mark van der Molen, Frank van der Lende en Giel Beelen, Michiel Veenstra en Wijnand Speelman, Roosmarijn Reijmer en Herman Hofman nemen luisteraars op NPO 3FM mee in de uitgebreide pre- en afterparty, alle optredens en de uitreiking van de 3FM Awards. De 3FM studio is in beeld en geluid te volgen via 3fm.nl en op NPO 101 zie je alle optredens in de verschillende zalen van TivoliVredenburg.

De VARA zendt de 3FM Awards uit vanaf 20.30 uur live op NPO 3. Om 23.45 uur kunnen muziekliefhebbers op NPO 3 nog kijken naar het programma 3FM Awards: de Afterparty (BNN).

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de 3FM-luisteraars. Vanaf 15.30 uur treden in totaal 21 acts ruim een half uur op, verspreid over vier verschillende zalen van TivoliVredenburg.

Optredens zijn er onder meer van Chef’Special, De Staat, Ronnie Flex en Lil’ Kleine, Douwe Bob, Dazzled Sticks en Lucas Hamming. Vanaf 20.30 uur staat de Ronda-zaal in het teken van de uitreiking van de 3FM Awards, gepresenteerd door 3FM dj’s Giel Beelen, Annemieke Schollaardt en Frank van der Lende.

Bron: NPO/Broadcast Magazine

Bericht delen