Article header image

Streamingdienst Fear Unlimited stopt ermee

Nederland mocht zich sinds eind 2018 gelukkig prijzen met maar liefst twee horrorstreamingdiensten: Horrify en Fear Unlimited. Die laatste trekt nu de stekker eruit. Sinds februari werden er al geen nieuwe titels toegevoegd en bleef het stil op de sociale netwerken.

In een mail aan abonnees is nu gemeld dat Fear Unlimited op 31 juli stopt. Abonnees met kwartaal- en jaarabonnementen krijgen het teveel betaalde bedrag terug. Liefhebbers van de horrorfilms worden verwezen naar andere diensten, waar de titels binnenkort te zien zullen zijn.

Eind 2018 werd Fear Unlimited gelanceerd door Jan Doense in samenwerking met Source 1 Media, Première TV Distribution en Just Media Group. Jan Doense laat weten dat er simpelweg te weinig abonnees zijn. Hij geeft aan dat er verschillende reddingsplannen zijn uitgezocht, waaronder een verkoop aan het Amerikaanse Shudder. Hij hoopt dat de andere streamingdienst, Horrify, het wel gaat redden. Dat is een project van onder anderen Henk Bout, die in het verleden leiding gaf aan het facilitaire bedrijf United.

Bron: Nachtvlinders/BM

Terug naar overzicht