Speciale online EK-collectie bij de NOS
Woensdag 09 juni 2021

Speciale online EK-collectie bij de NOS

Voor het EK voetbal heeft de NOS een speciale online collectie. Op NOS.nl/ek en de NOS-app vind je livestreams van de wedstrijden, het laatste nieuws en alle samenvattingen handig gebundeld in een EK-collectie. Ook is er extra materiaal zoals interviews, speelschema’s, standen, real-time statistieken en een liveblog.

Wil je geen EK-wedstrijd missen? In de NOS-app kun je je eenvoudig abonneren op liveblogs van de wedstrijden en zelfs een alarm aanzetten voor specifieke wedstrijden die je wilt zien.

In het spoor van Oranje

In het spoor van Oranje
De laatste ontwikkelingen van Oranje volg je ook via In het spoor van Oranje op YouTube en de NOS-app. Oranjewatchers Jeroen Stekelenburg en Chiel van Koldenhoven volgen Oranje op de voet en brengen de volgers op de hoogte van het laatste nieuws rondom Oranje. Via Instagram, Facebook en de Twitteraccounts NOS Sport en NOS Voetbal krijg je het laatste nieuws van het EK. Ook via het NOS Sport-account op TikTok zijn met regelmaat video’s over het EK te vinden.

Samenvattingen op YouTube
Wedstrijd gemist? Op het YouTube-account van NOS Sport zijn alle samenvattingen van het EK snel en eenvoudig te bekijken. Op YouTube zijn ook de NOS Sport Explainers te vinden waar nieuwsonderwerpen verder worden uitgediept en toegelicht.

Bron: NOS/BM

Bericht delen