Flikken de Podcast deelt geheimen over de langstlopende dramaserie
vrijdag 24 maart 2023

Flikken de Podcast deelt geheimen over de langstlopende dramaserie

In een nieuw seizoen van Flikken de Podcast neemt Ben Prins luisteraars mee achter de schermen van de langstlopende dramaserie van Nederland: Flikken Maastricht.

Hoe komt de serie al 17 seizoenen aan al die acteurs? En wat moet je doen als je zelf wilt meespelen? Er is nog zoveel meer te vertellen over de populairste politieserie van Nederland en daarom is Flikken de Podcast terug.

Ook in seizoen 2 neemt host Ben Prins de luisteraar mee achter de schermen. Zo ontdekt hij dankzij Victor Reinier waarom er altijd zoveel misgaat bij Floris Wolfs en Eva van Dongen: “Je moet je hoofdrollen zo snel mogelijk in een boom jagen en vervolgens bekogelen met stenen. Je moet het ze zo moeilijk mogelijk maken en aan het eind van de rit komen ze uit de boom… of niet!”

Seizoen 2 van Flikken de Podcast bestaat uit 10 afleveringen vol onthullingen. Elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering online. De volgende onderwerpen worden uitgebreid besproken door de cast en crew van Flikken Maastricht: commissarissen, licht, camera en geluid, figuranten, cliffhangers, special en visual effects, casting en bijrollen, art department, bad girls, impact en een dag op de set.

Aflevering 1 van het nieuwe seizoen vind je vanaf vrijdag 24 maart in je favoriete podcast app.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen