Tuvalu Media maakt Onderweg naar liefde voor KRO-NCRV
donderdag 20 juni 2024

Tuvalu Media maakt Onderweg naar liefde voor KRO-NCRV

In Onderweg naar liefde volgen we enthousiaste singles die met hun huis op wielen de hele wereld rondrijden. Dit leven geeft hun de mogelijkheid om op unieke plekken te wonen en ultieme vrijheid te ervaren.

Maar het liefst zouden de vanlifers dit vrije bestaan mét iemand willen delen. En dus gaan ze op date, tijdens hun droomreis naar een Europese bestemming. Maar hoe verloopt een datingavontuur in zo’n kleine ruimte? Waar ga je je behoefte doen als misschien wel de liefde van je leven naast je zit?

Waar was je jezelf als je in de middle of nowhere staat? En slaat de stemming om als er geen plekje gevonden wordt als de avond begint te vallen? Dit najaar worden de kijkers dagelijks meegenomen naar indrukwekkende, romantische plekken in Europa, waar zij getuige zijn van avontuurlijke, intieme maar zeker ook ongemakkelijke dates.

Onderweg naar liefde is een productie van Tuvalu Media in opdracht van KRO-NCRV. De exacte uitzenddatum is nog niet bekend, maar het zal dit najaar dagelijks te bekijken zijn op NPO 3. De kandidaten zijn te zien op deze site.

Bron: Tuvalu Media/BM

Bericht delen