Talpa Producties maakt 100 Jaar Jong voor SBS6
woensdag 11 december 2019

Talpa Producties maakt 100 Jaar Jong voor SBS6

Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die presentator Gordon ontmoet in het nieuwe SBS6-programma 100 Jaar Jong.

Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? Waarom denken ze zelf dat ze zo oud zijn geworden? Hebben ze nog dromen? Allemaal vragen die aan bod komen in deze boeiende serie over bijzondere ouderen met een jonge geest. 100 Jaar Jong is vanaf maandag 6 januari om 21.30 uur te zien op SBS6.

In elke aflevering zien we hoe Gordon een tijdje meeloopt in het leven van twee verschillende honderdplussers. Ze delen hun bijzondere levensverhalen met Gordon, vaak aan de hand van oude foto’s. Zo ontstaat een rijk beeld van deze inspirerende, bijzondere mensen. Gordon: “Ik heb veel programma’s mogen maken met oudere mensen, maar honderdjarigen zijn een klasse apart. Ik heb zoveel levenslessen geleerd en ademloos geluisterd naar hun verhalen. Het eerste vliegtuig, de opkomst van de radio, sommigen hebben zelfs de Hindenburgh zeppelin zien overvliegen. Ik heb mensen leren kennen die alleen al door hoe ze in het leven staan respect afdwingen bij iedereen. Mijn leven was al veranderd, maar nu heeft het ook een andere kleur gekregen en dat vergeet ik nooit meer.”

100 Jaar Jong wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen