Nieuw seizoen Toren C op NPO 3
Donderdag 31 oktober 2019

Nieuw seizoen Toren C op NPO 3

Maike Meijer en Margôt Ros kruipen in het zevende seizoen van Toren C weer in de huid van zo’n veertig verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken. Met dit seizoen nieuwe gastrollen en een diehardfan-actie: So You Think You Can Toren C.

Naast de bekende typetjes, waaronder de portiers, de pubermeisjes en Juffrouw Tiny & Ankie van het bedrijfsrestaurant, zijn ook nieuwe karakters te bewonderen. Na eerdere gastrollen van Humberto Tan, Peter R. de Vries en Ronald de Boer, maken in de nieuwe afleveringen onder andere Wibi Soerjadi en mr. Frank Visser hun opwachting. Het nieuwe seizoen start op zondag 5 januari 2020, om 21.55 uur op NPO 3.

Diehardfans van Toren C krijgen de kans van hun leven: een scene opnemen met Maike Meijer en Margôt Ros. Door hun favoriete personage te imiteren en dit op Instagram te plaatsen kunnen ze een rol in het nieuwe seizoen van Toren C winnen. Veel fans hebben al gehoor gegeven aan deze oproep en onder #torencfactor hun video’s gepost. De portiers vormen de jury. De winnaar wordt woensdag 13 november met alle egards ontvangen op de set van Toren C.

Bekijk hier de inzendingen.

Bron: VPRO/BM

Bericht delen