MAX komt met tweede seizoen De Grote Kleine Treinencompetitie
Woensdag 26 januari 2022

MAX komt met tweede seizoen De Grote Kleine Treinencompetitie

Er staat een nieuw seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie op stapel. In het programma strijden modeltreinbouwers tegen elkaar. Elke aflevering moet er, aan de hand van een thema, binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreëerd worden.

De tijdsdruk, het samenwerken en het samenvoegen van de verschillende onderdelen maken het elke aflevering weer spannend. Doen de lichtjes het, werken de technische onderdelen en blijft de trein rijden? Wie combineert creativiteit het beste met techniek? De presentatie is in handen van André van Duin.

Voor het nieuwe seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie zoekt MAX enthousiaste en fanatieke modeltreinbouwers. Wie gaan er, aan het einde van de rit, met De Gouden Locomotief naar huis? Aanmelden kan nu via MAX Vandaag.

De Grote Kleine Treinencompetitie is de Nederlandse variant van het succesvolle Britse format The Great Model Railway Challenge op Channel 5, een geliefd programma op de Britse televisie. Jong en oud zijn wekelijks gecharmeerd van de miniatuurwerelden die de deelnemers met veel precisie opbouwen.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Sander Mulkens/Omroep MAX

Bericht delen