ZTACK luidt kerst in met Pre-Party XXL
woensdag 23 december 2020

ZTACK luidt kerst in met Pre-Party XXL

Jongerenplatform ZTACK heeft tijdens deze lockdown, voor alle thuisblijvende jongeren, op kerstavond 24 december de nieuwste dj-talenten van Nederland geprogrammeerd. Speciaal voor kerst mixen zij een Pre-Party XXL.

Op kerstavond tonen deze dj-talenten hun kerstmix-kunsten in een zeven uur durende mix marathon. De Pre-Party XXL start op kerstavond om 19.00 uur en duurt tot 02.00 uur op eerste kerstdag. De line up bestaat achtereenvolgens uit: Sjefjock, Oscar Houser, Robin Aristo, Jay Riet, Flash Junior, March Forward en Danley. Op eerste kerstdag 25 december is de Pre-Party XXL nogmaals te horen tussen 13.00 en 20.00 uur.

Station Manager Daan Prins van ZTACK: “Ik ben trots op het feit dat wij op 24 december onze derde ZTACK Pre-Party XXL houden. Weer zijn er zeven jonge dj-talenten gevonden die al door het hele land optreden en nu voor ons een mix hebben gemaakt om zo iedereen in zijn eigen huis te vermaken. Ondanks de nieuwe strenge maatregelen zorgen we er bij ZTACK gewoon weer voor dat iedereen vanuit huis toch nog een feestje kan vieren.”

ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK, geïnitieerd door De Radiofabriek en Radiocoach Pierre Papa, werd het afgelopen jaar uitgebreid met verschillende nieuwe talenten en onder meer een nieuwe middagshow. De ZTACK talenten ontwikkelden zelf een nieuwe website, nieuwe podcasts en verschillende radioformats. ZTACK is inmiddels ook te beluisteren via de platformen JUKE, Sonos en TuneIn.

Bron: ZTACK/BM

Bericht delen