Stembus voor House Top 1000 Allertijden gaat open
zaterdag 6 maart 2021

Stembus voor House Top 1000 Allertijden gaat open

Zaterdag 6 maart om 18.00 uur gaat de stembus open voor de House Top 1000 Allertijden. De lijst is vanaf 2 april een weekend lang te horen via Wild FM en Deep.Radio.

De House Top 1000 Allertijden is een lijst met de 1000 populairste houseplaten ooit gemaakt, zoals ze worden beoordeeld door de luisteraars en volgers van de online kanalen van de House Top 1000. Gemiddeld worden er circa een kwart miljoen stemmen uitgebracht, waarmee de luisteraars hun voorkeur uitspreken voor klassieke housetracks van 1982 (de oudste) tot tracks van minimaal 1 jaar oud.

Dj’s
De verkiezing wordt dit jaar voor het eerst geopend door een keur aan bekende house dj’s. Zo krijgen Mark van Dale, Michel de Hey, DJ Jurgen en Atlantic Ocean de eer om de eerste stemmen uit te brengen. Dit jaar vindt alweer de twaalfde editie plaats en deze wordt door Wild FM en Deep.Radio live uitgezonden vanuit de Mspace building in Amstelveen.

Paasweekend
Elk jaar tijdens het lange Paasweekend is de House Top 1000 te beluisteren. Op Goede Vrijdag 2 april om 10.00 uur gaat de uitzending van start met nummer 1000. Daarna volgt er een marathonuitzending tot en met Tweede Paasdag. Op maandag 5 april om 21.00 uur is de nummer 1 van de lijst te horen.

“De house lijst der lijsten is een uniek eerbetoon aan de muziekstroming die niet alleen de grootste muzikale revolutie teweeg heeft gebracht sinds de rock ‘n roll, maar voor velen een way of life is”, aldus Bas Emons, directeur van Wild FM. Ook tijdens deze editie zullen tal van bekende house dj’s weer een paar uur de uitzending voor hun rekening nemen.

Stemmen kan via de website van de House Top 1000 vanaf 6 maart om 18.00 uur.

Bron: Wild FM/BM

Bericht delen