KLEM

KLEMKLEM is een spannende dramaserie van de makers van Overspel met in de hoofdrollen Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. KLEM vertelt het verhaal van de keurige weduwnaar Hugo (Atsma). Broadcast Magazine interviewde regisseur Frank Ketelaar.

 

 

 

Hij heeft een hoge baan bij de Belastingdienst en leeft een rustig leven met zijn twee dochters. Dit alles verandert als zijn jongste dochter hartsvriendinnen blijkt te zijn met de dochter van de beruchte crimineel Marius (Derwig). Doordat de levens van de twee meisjes zo hecht met elkaar verbonden zijn, raken ook de levens van hun vaders steeds meer met elkaar verweven, met alle noodlottige gevolgen van dien. Verbaan is te zien in de rol van Kitty, de vrouw van crimineel Marius.

KLEM komt eerder op televisie dan gepland vanwege de verschuivingen op de donderdagavond van NPO1. Door het verplaatsen van La Famiglia en het naar voren halen van Petticoat begint KLEM niet op 9 februari, maar is de serie al vanaf 19 januari tien weken om 20.30 uur te zien bij de VARA op NPO1.

Bekijk het interview met Frank Ketelaar hier.

Omroep: BNN-VARA
Cast: Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan, Marie-Mae van Zuilen en Jamy Grant
Scenario: Frank Ketelaar
Personages en verhaallijnen: Frank Ketelaar & Robert Kievit
Regie: Frank Ketelaar, Shariff Korver en Albert Jan van Rees
Producent: BNN-VARA
Uitvoerend producent: Alexander Blaauw
Promo: http://programma.vara.nl/klem
Première: 19 januari

 

Reacties zijn gesloten.