Article header image
Article header image

International Media Top Convention

De mediawereld verandert sneller dan ooit, het zijn even hectische als verwarrende tijden. En die stormachtige ontwikkelingen kennen geen (lands)grenzen.

Voor vakblad Broadcast Magazine en consultancybureau 3Rivers reden om de INTERNATIONAL MEDIA TOP CONVENTION te organiseren, kortweg IMTC. Op maandag 13 maart 2017 staat de vierde editie van de IMTC gepland, opnieuw in het Amsterdamse Amstel Hotel.

De mediawereld verandert sneller dan ooit, het zijn even hectische als verwarrende tijden. En die stormachtige ontwikkelingen kennen geen (lands)grenzen. Voor vakblad Broadcast Magazine en consultancybureau 3Rivers reden om de INTERNATIONAL MEDIA TOP CONVENTION te organiseren, kortweg IMTC.

Op maandag 13 maart 2017 staat de vierde editie van de IMTC gepland, opnieuw in het Amsterdamse Amstel Hotel. Rick Nieman fungeert als anchor man annex gastheer in een zaal vol decision makers. De volgende sprekers zijn inmiddels gepland:

Peter Hutton, CEO Eurosport: themazenders gaan groot, over strategie en sportrechten

William Linders, Director Content & Programming VodafoneZiggo: over de groeiende (content)macht van de distributeurs

Frank Leenders, Director General FIBA Media & Marketing Services: een onafhankelijke kijk op het belang van sportrechten voor broadcasters

John Smithson, Creative Director Arrow Media: het succes van de Britse creatieve industrie sinds de verandering van wetgeving

Ook op de hoogte blijven van de mediastrategie van internationale topspelers en met (nieuwe of bestaande) relaties netwerken in informele sfeer?

Neem contact op met Rob Klap op 035-6210150 of mail naar rob@fcklap.nl

Bekijk hier de terugblik van de vorige editie.

Gesponsord door: