Article header image
Article header image

BM College Talk

In BM College Talk presenteert mediaplatform BM een interactieve talkshow voor studenten op MBO, HBO en universiteiten. Een mediaprofessional van vóór of achter de schermen wordt op het podium geïnterviewd over zijn of haar praktijkervaringen. Een unieke kans om uw onderwijsprogramma te verrijken met de expertise van professionals!

Studenten aan de Nederlandse media- en communicatie opleidingen worden klaargestoomd voor een carriére vóór of achter de schermen. Naast een stevige theoretische basis is het belangrijk dat zij kennismaken met de praktijk. Dat gebeurt uiteraard tijdens hun stages, maar steeds meer onderwijsinstellingen halen de praktijk de school binnen. BM draagt daaraan een steentje bij!

In 2018 organiseren we BM College Talk, een reeks colleges waarin mediaprofessionals worden geïnterviewd door één van de journalisten van BM en waarin studenten volop de gelegenheid krijgen hun eigen vragen te stellen. De mogelijkheden zijn te over; van top camera- en geluidsmensen tot format- en contentontwikkelaars, bekende regisseurs, producenten en presentatoren. Het programma bepalen we graag samen met u zodat het zo goed mogelijk aansluit op het onderwijsprogramma.

BM biedt Nederlandse mediastudenten bovendien de gelegenheid om via de kanalen van BM bijdragen te leveren en zo praktijkervaring op te doen. Dit kan via columns, vlogs of bijvoorbeeld reportages die we online delen. Alles is bespreekbaar!

Op verzoek organiseert BM bovendien rondleidingen of presentaties op locatie, bijvoorbeeld bij Beeld en Geluid, NEP, United, AVROTROS, RTL of Ziggo.

 

Wat vragen we daarvoor terug?

• Studenten en/of afgestudeerden schrijven zich in voor de BM nieuwsbrief en worden drie keer per week op de hoogte gehouden van het ook voor hen relevante medianieuws

• Studenten en/of afgestudeerden maken een profiel aan op de Broadcast Media Community (BMC). Hiermee vergroten ze hun kansen op de stage- en arbeidsmarkt
 

Wanneer komen we bij jullie langs?

Geïnteresseerd? Mail hoofdredacteur Jeroen te Nuijl