Peter Stutterheim
Article-column header image
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
VorigeVolgende

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Dinsdag 18 April 2017
Peter Stutterheim

Goedemorgen allemaal, ik hoop dat iedereen fijne dagen heeft gehad. Voor mij was het in ieder geval een lang weekend met veel eten, een heleboel zoetigheid en nog meer wijn… Pfff, ook best hard werken, zo’n lang weekend!

De werkweek begint weer, dus tijd om even door te nemen wat de komende week allemaal op de agenda staat. Ik verricht commerciële werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers, vooral in de media, en ben tegenwoordig ook steeds meer tijd kwijt aan de Media Borrel Noord. Lekker afwisselend, maar dus wel extra belangrijk om goed bij te houden wat wanneer waar moet gebeuren.

Deze week staat er veel op het programma voor de Media Borrel Noord (MBN). Voor al die mensen die onder een steen hebben gelegen :) en niet weten wat de Media Borrel Noord is: het is begonnen als vrijmibo-groepje op Facebook, voor een aantal mediacollega’s uit Amsterdam Noord. Inmiddels is Stichting Media Noord uitgegroeid tot een waar platform voor mediagerelateerde zaken en vacatures.

Borrelen doen we gelukkig nog steeds een paar keer per jaar, maar de rest van de tijd vinden ongeveer alle mediabedrijven hun nieuwe werknemers tussen de ruim 8.000 leden. De hoogste tijd om de MBN serieus te nemen en hier nog meer mee te gaan doen. Daarover later deze week meer.

Vandaag zal ik het grootste gedeelte van de dag doorbrengen in de studio’s bij een van mijn opdrachtgevers, SMP. Een van de grootste producenten van Nederland op het gebied van muziek voor media. Bij SMP zijn we tussen de producties door altijd druk met new business en vanwege de deelname aan de Promax beurs in de Beurs van Berlage enkele weken geleden, is dat nu nog meer dan normaal. Daarnaast is MIPTV net geweest en ook daar komen natuurlijk ook altijd weer veel nieuwe kansen uit, zowel in binnen en buitenland. Dus ik hoef me vandaag zeker niet te vervelen.

Peter Stutterheim
Founder Stichting Media Noord