Peter Stutterheim
Article-column header image
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
VorigeVolgende

Meeting with a view

Woensdag 19 April 2017
Peter Stutterheim

Ging ik dinsdagochtend even lekker door mijn rug… De dag verliep daardoor iets anders dan gepland, maar niet minder goed.

Laptop op schoot en gaan en ik kon er geen genoeg van krijgen. In plaats van even sporten ’s avonds, nog maar even de backoffice van de www.bmcommunity.nl (BMC) ontdekken met Thijs Smidt. Sinds vorige week zijn de BMC en de Mediaborrel Noord (MBN) officieel gaan samenwerken. We gaan komende tijd dus veel aandacht besteden aan het integreren van beide platforms en het optimaliseren van de functionaliteit.

Er komen sowieso veel leuke dingen aan voor de MBN en BMC. Achter de schermen worden de nodige voorbereidingen getroffen om leden op termijn nog meer te kunnen bieden, naast de borrels en bijeenkomsten die er nu al zijn. We willen nog meer gebruik gaan maken van de kracht van deze unieke mediagroep. Beide platforms zijn zeer complementair en door deze creatieve coalitie kunnen we elkaar nog meer versterken. Het doel van de MBN en BMC is om de juiste opdrachtgevers en -nemers zo goed en snel mogelijk bij elkaar te brengen voor het best mogelijke resultaat.

Woensdag weer wat afspraken op het programma in de Adam toren, een van mijn  favoriete plekken. Werken met een fantastisch uitzicht over Amsterdam, heel fijn en inspirerend. De eerste afspraak zal gaan over een heel tof event in de betreffende toren, dat we gaan organiseren in september voor alle leden van de MBN en BMC. Binnenkort volgt de aankondiging op onze Facebook pagina (www.facebook.com/groups/mbnoord/).

De rest van de dag staat weer in het teken van de muziek. Het afronden van een productie voor een commercial van een bekend biermerk voor Talents for Brands en voor Scripted Music heb ik een gesprek met een filmproducent die natuurlijk muziek nodig heeft voor een aantal nieuwe films. Ik heb er zin in, fijne dag!

Peter Stutterheim
Founder Stichting Media Noord