Peter Stutterheim
Article-column header image
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
VorigeVolgende

MBN en BMC

Donderdag 20 April 2017
Peter Stutterheim

Hebben jullie gisteren ook met verwondering gekeken naar de bijzondere nieuwe musicalproductie van Kim Jong-un? Kosten noch moeite waren gespaard om het eenzijdige publiek te vermaken.

Ik vond alleen de special effects wat tegenvallen, dus ik zie nog wel mogelijkheden voor de Nederlandse markt op dit gebied. Wel jammer eigenlijk dat het seizoen van Lubach al is afgelopen, want ik ben benieuwd wat hij er van had gemaakt. Maar goed, vandaag weer een volle dag, dus we kunnen er niet al te lang bij stilstaan.

Ik gaf maandag aan dat ik deze week regelmatig terug zou komen op de ontwikkelingen rond de Mediaborrel Noord en de samenwerking met de BMC. Bij de BMC kunnen de opdrachtgevers binnen één centrale database 24/7 zoeken naar potentiële talenten. De MBN heeft juist een community gebouwd van ruim 8000 creatieve mediatalenten. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als al deze leden hun ervaring, beschikbaarheid, interesse et cetera met ons zouden delen. Zodat een grote database ontstaat waarin opdrachtgevers kunnen zoeken naar hun perfecte kandidaat in plaats van de losse oproepen die nu altijd geplaatst worden.

Op de MBN kan iedereen zichzelf natuurlijk blijven aanbieden en promoten. En uiteraard kan iedereen die een fixer in China of een last minute cameraman nodig heeft zijn oproep blijven plaatsen. Maar nog veel belangrijker: dit is en blijft ook het platform voor de gezellige borrels. Dus de hoogste tijd voor een nieuwe mediaborrel zomereditie op vrijdag 23 juni in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord! Binnenkort meer hierover op onze website en Facebook groep.

Peter Stutterheim
Founder Stichting Media Noord