Article-column header image
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
VorigeVolgende

Maandag 3 juni: René Delwel

Dinsdag 4 Juni 2013
Dit weekend viel bij mij thuis de krant op de mat waarin United naar alle collega’s en een groot aantal relaties een overzicht laat zien in foto’s en tekst van onze activiteiten rond de kroning.
Uiteraard was de dag na ‘de laatste Koninginnedag’ bij ons weer een gewone werkdag, maar het is toch belangrijk om zo nu en dan eens stil te staan bij de belangrijke momenten in het leven van een bedrijf. Leuk om te zien dat je als facilitair bedrijf op zo’n dag mede het verschil kunt maken tussen een ‘gewone’ productie en een magische registratie. Het was die dag rustig op straat.

Vandaag waren wij druk met gesprekken over de internationale inzet van een van onze VOD-dienstverlening die wij leveren aan de meeste telecom operators in Nederland. Het lijkt er op dat twee partijen uit Nederland de meest vooruitstrevende oplossing hebben om het materiaal van de studio’s rechtstreeks toe te voegen aan de VOD-omgeving van de telecom operators en de kabelmaatschappijen. Uiteraard zijn de verdienmodellen en de waardeketens in alle Europese landen fijn net even iets anders dan in Nederland. Zaak voor ons om de dienstverlening daarop aan te passen.

Voor de opbouw van de dienstverlening werken wij samen met onder andere ons zusterbedrijf Videohouse in België. Interessant om te zien dat in de meeste landen in (en buiten) Europa bedrijven worstelen met de vraag hoe de business modellen rond uitgesteld kijken en on-demand diensten zich precies zullen ontwikkelen. Internationaal geroemde deskundigen willen elkaar op dit gebied nog al eens tegenspreken als het gaat om de trends en het tempo waarin de verschillende scenario’s zich ontrollen. Als leverancier van de enabling technology en dienstverlening daarrond richten wij ons er vooral op om onze klanten flexibiliteit te bieden in de ontwikkeling van hun dienstverlening.

Wendbaarheid is dezer dagen geen slechte eigenschap.